quaderns

bitàcola de l'ies emili darder|web instituto | Contacto

Debat sobre el futur dels joves

webdarder | 12 Maig, 2006 07:11

El nostre institut va desenvolupar un programa de debat en coordinació amb un total de 400 centres corresponent a les comunitats autònomes de Galícia, Extremadura, Illes Canàries i Illes Balears , sobre com veuen el futur els joves des de tercer d'ESO a primer de batxillerat.

El nostre centre va treballar el programa dins l'assignatura de 4art "Transició a la vida adulta". El temes de debat han estat: Els meus futurs estudis. La meva futura professió. La meva futura feina y la meva futura família.

Els debats els han fet entre tot l'alumnat de l'assignatura i també a través d'internet amb tots els companys de les altres comunitats autònomes.

Acabada aquesta fase varen ser seleccionats 25 centres d'entre tots els 400 participants i L'Emili Darder va ser un dels afortunats. Varen anar al "Gran Debate Nacional" a Buitrago de Lozoya (Madrid), dues representants de la classe elegides per votació: na Lara Wagner Rivas i na Cristina Fernández López amb la professora Esperança Quintana.

Durant els tres dies de debat, 5,6 i 7 de maig, varen participar activament i varen poder comprovar que el joves creuen en el seu futur, i que volen millorar moltes coses amb les que no estan conformes i que volen canviar, i tal vegada la millor cosa de totes es que són optimistes amb el seu futur.

Tot el viatge i l'activitat ha estat pagat per "Caja Madrid" . Cada alumne de la classe rebrà un regal i farem una festa por el premi . El Centre dos llibres i un diploma, però la cosa més important ha estat el poder participar. Ens ha agradat molt.

Escrit per Esperança Quintana

Comentaris

FESTA 25 ANYS DE TVE

mateu | 12/05/2006, 08:07

Aquí teniu la convocatòria de la festa de dia 13 de maig. Per favor, si podeu, la feis arribar als vostres amics i penjau el cartell allà on es pugui veure bé. Gràcies. CONCERT DISSABTE 13 DE MAIG EN DEFENSA DE LA RADIOTELEVISIÓ PÚBLICA A LES ILLES BALEARS Concert"25 anys més": The Redsuns+Glycerine+Fora des Sembrat+Joan Bibiloni+Fossil Sound+Víctor Uris+Cap·pela+Tomeu Estarás i Gènia Tobin+Cucorba Ses Voltes, Palma. 18h free. La Plataforma 25 Anys Més ha organitzat aquest concert per a donar a conèixer als ciutadans la retallada de programació en català que patiran les desconnexions locals de TVE i RNE a les Balears, que també suposaran la pèrdua de llocs de feina. Els grups locals tocaran gratuïtament per la causa. Amenitzaran la festa el grup de Batucada i una colla castellera. La Plataforma està formada per les següents entitats: COMITÈ D'EMPRESA DE TVE A LES BALEARS – ASSOCIACIÓ CULTURAL ALBOPÀS – OBRA CULTURAL BALEAR – CCOO– STEI-i– AL-MAYURQA – CENTRE DE DIFUSIÓ DE CULTURA POPULAR DEFESTA – JOVES DE MALLORCA PER LA LLENGUA – GRUP BLANQUERNA – UNIO PAGESOS DE MALLORCA– ASSOCIACIÓ CULTURAL ALBOPÀS – CGT– SPIB – UGT– DELEGAT DE PERSONAL DE RNE A LES BALEARS – GOB – USO.... I ALTRES VOS ANIMAM A TOTS A VENIR AL CONCERT!!! RECORDAU, DISSABTE, 13 DE MAIG, ÉS PER UNA BONA CAUSA!!!!!! REENVIEU AQUEST EMAIL A TOTA LA VOSTRA LLISTA DE CONTACTES
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb