quaderns

bitàcola de l'ies emili darder|web instituto | Contacto

Provant aquesta bitàcola

webdarder | 18 Juliol, 2004 20:57

Fa uns dies que la bitàcola oberta a mi@rroba.com no marxa. Ocorreix amb massa freqüència. I balearweb que a Mallorca se diu mallorcaweb ha creat un servei de blogs. Com què a noltros sempre ens ha anat molt bé mallorcaweb i estam alojats al seu servidor, m'he atrevit a obrir una compta.

Ara estic començant a provar-la. Em fa un poc de por perquè empra XHTML estricte, però si no avui qualque dia he de començar amb aquest llenguatge. Són moltes les dudes que ara tinc. S'hi poden posar codis dels arxius flash? On se guarden les imatges? Podrem escriure diverses persones? (convendria que els professors poguessin publicar)

Bé, per avui he ficat lletra negrita utilitzant l'etiqueta strong, lletra cursiva amb l'etiqueta em i un enllaç (amb target) encara que, crec, que no l'admiteix i en seu lloc hi ha que emprar un codi en javascript)

minid té publicada una Plantilla de XHTML que pot ser molt útil.

Bé, ja està bé per avui. Ara veuré com queda i quins "fallos" he fet.

Logo de l'institut

Ho ha escrit Fabián

Comentaris

Sobre las imágenes

Fabián | 18/07/2004, 22:14

Introducir una imagen me ha costado perder lo que había escrito. Había añadido una lista en la que estaban los "fallos" que me habían salido (no muchos, sólo que no había puesto códigos de párrafo) cuando se me ha ocurrido introducir una imagen. Me ha salido una ventana popup en la que no aparecía nada. Entonces he picado en el menú general "fitxer" y, al cambiar la página he perdido todo lo que había escrito. Para los ficheros hay que crear primero una carpeta y, a partir de entonces, ya pueden subirse. O sea que para escribir un post, antes de empezar a escribirlo hay que subir la o las imágenes. Temo que no se puedan utilizar archivos flash, ya que la dirección que da para las imágenes es harto complicada. Es una dirección absoluta pero extraña. Poned el cursor sobre la imagen, dad al botón derecho u buscad las propiedades.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb